Aydın Dihiz Turizm personel alımı yapacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan Dihiz Turizm'e personel alımı yapılacak. Peki aranan pozisyonlar ve başvuru nitelikleri neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan “Dihiz Turizm Organizasyon Denizcilik Taşımacılık Gıda Çiçek Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi” bünyesinde, çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki aranan pozisyonlar ve başvuru nitelikleri neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

AYDIN DİHİZ TURİZM PERSONEL ALACAK

ARANAN POZİSYONLAR VE NİTELİKLER NELER?

Tesis Sorumlusu (5 kişilik boş kadro): En az 3 yıl deneyimli, ekip yönetiminde deneyimli, diksiyonu düzgün ve güçlü iletişim becerilerine sahip olmak.
Aşçı (5 kişilik boş kadro): En az 3 yıl deneyimli ve aşçılık belgesine sahip olmak.
Şoför (1 kişilik boş kadro): En az 3 yıl deneyimli ve SRC belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular 30 Haziran 2024 tarihine kadar kabul edilecek. Adaylar, özgeçmişlerini (CV) kılavuzda yer alan e-posta adresine online olarak veya şahsen şirketin Didim'deki ofisine (Efeler Mahallesi, 1433 Sokak, Cumhuriyet İş Merkezi No:2/10) teslim edecek. KILAVUZ: https://media.iskur.gov.tr/90367/aydin-didim-dihiz-turz-org-den-tas-gida-temiz-hiz-san-tic-a-s-30-06-2024.pdf

Sonraki Haber