Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor! Başrolde bakın hangi ünlü oyuncu var...

2012 yılında hayatını kaybeden arabesk sanatçısı Azer Bülbül'ün hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Sanatçının hayatını canlandıracak isim ise belli oldu. İşte Azer Bülbül'e hayat verecek o ünlü oyuncu...

'Çoğu Gitti Azı Kaldı', 'İlle De Sen', 'Dokunmayın Çok Fenayım', 'Gidiyorum' ve 'Yaralandın mı Ey Can' isimli şarkıları ile hafızalara kazınan arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden olan Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor. Ünlü şarkıcıyı canlandıracak oyuncu ise belli oldu. İşte ayrıntılar...

AZER BÜLBÜLÜ O ÜNLÜ OYUNCU CANLANDIRACAK

Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, 2012 yılında hayatını kaybeden usta şarkıcı Azer Bülbül'ü canlandıracak isim belli oldu. İddiaya göre sanatçının hayatını Cihangir Ceyhan canlandıracak.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Cihangir Ceyhan ilk olarak YouTube'da ardından da Blu TV'de yayınlanan Adana 01 dizisindeki Cio Baba rolüyle izleyici karşısına çıktı.

2017 - 2021 yılları arasında Çukur dizisindeki Azer Kurtuluş karakteri ile büyük beğeni toplayan Ceyhan, sonrasında Alev Alev ve Camdaki Kız gibi dizilerde yer aldı. 

6 Şubat 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelen ve ailenin en küçük çocuğu olan Ceyhan, baba tarafından aslen Elazığlı, anne tarafından Diyarbakırlıdır.

Sonraki Haber