Azılı katil geri döndü: Kurbanının kalbini pişirip yemişti! Köyü korkuya kapıldı

Rusya'da kurbanının kalbini yiyen bir katil yamyam, hapis cezasının kalan 17 yılının silinmesinin ardından eve dönmesine izin verildi.

Rusya'da azılı bir yamyam katil olan bir 'savaş kahramanının', hapis cezasının kalan 17 yılının silinmesinin ardından evine dönmesine izin verildi. Kurbanlarından birinin kalbini pişirip yediği iddia edilen Malyshev'in dönüşü, yaşadığı köy sakinlerinin dehşete kapılmasına neden oldu.

AZILI KATİL GERİ DÖNDÜ

KURBANININ KALBİNİ PİŞİRİP YEMİŞTİ

Rusya'da Volgograd yakınlarındaki küçük köy, çatışmadan yaralı olarak dönen 36 yaşındaki canavar Dmitry Malyshev'in dönüşünün ardından dehşete kapıldı. Daily Star'ın haberine göre, daha önce üç kurbanından birini korkunç bir şekilde öldürüp etini yemekten hüküm giyen Malyshev, adamın kalbini yemeden önce otlar ve sebzelerle kızartmıştı. Zanlının işlediği korkunç cinayetler arasında 46 yaşındaki göçmen kurbanın parçalanmasının videoya çekilmesi ve insan etinin hazırlanıp tüketilmesi de yer alıyordu. Bundan önce de iki işadamını otomatik bir silahla vahşice öldürmüştü.

25 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Malyshev, "bir suç çetesinin parçası olarak iki kişiyi özellikle acımasızca öldürmek, haydutluk, hırsızlık ve yasadışı silah ve mühimmat kaçakçılığı, polis memurlarını öldürmeye hazırlık, soygun ve son kurbanın kalbini yemek" suçlarından 25 yıl hapse mahkum edilmişti. Ancak, katillerin, tecavüzcülerin ve diğer şiddet suçlularının savaşmak üzere askere alındığı tartışmalı bir uygulama kapsamında serbest bırakıldı. Mirror'ın haberine göre acımasız katil, Fırtına V olarak bilinen özel bir Savunma Bakanlığı birimine kaydoldu.

Savaş sırasında çenesinden ve elinden yaralanan Malyshev, ancak yeterince iyileşirse savaşa geri dönecek.

Sonraki Haber