Bahar ile Timur arasında büyük hesaplaşma! Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?‘ın 8. bölüm ön izlemesi yayınlandı

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı Bahar Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin bu akşam ekrana gelecek 8. bölümünün ön izlemesi yayınlandı. Bahar’ın Timur’a , “Sen beni ne zamandır aldatıyorsun?” diye sorması yeni bölüme dair heyecanı artırdı.

This browser does not support the video element.

Show TV’nin, MF Yapım imzalı dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?‘ın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde karşı karşıya gelen Bahar ve Timur arasında iplerin gerileceğinin ipuçları verildi.

BAHAR, TİMUR’A HESAP SORUYOR

Demet Evgar ve Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuk performanslarıyla göz doldurduğu ön izleme sahnesinde Bahar’ın isyanı dikkat çekti.

Bahar’ın “Ne zaman itiraf edeceksin?” sözleriyle şaşkına dönen Timur, “Sen beni ne zamandır aldatıyorsun?” sorusuyla iyice köşeye sıkıştı. İkili arasında gerçekleşecek büyük hesaplaşmanın ardından neler yaşanacağı ise merak konusu oldu.

BAHAR'IN OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? her salı saat 20.00’de Show TV’de.

Sonraki Haber