Bakan resmen açıkladı! Serhat Akın olayında...

Bakan resmen açıkladı! Serhat Akın olayında... Futbol yorumcusu ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırı gerçekleştiren 4 saldırgandan 2'si gözaltına alındı.

Eski milli futbolcu Serhat Akın'ın, geçtiğimiz günlerde Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı olayında yeni gelişmeler yaşandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada olayda saldırganlara yardım eden iki kişinin yakalandığını duyurdu.

İşte Bakan Ali Yerlikaya'nın konu üzerine sosyal medya platformu X'te yaptığı açıklama: 

Olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi'nde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E.Ü., M.A., O.D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir” dedi.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe ve A Millî Takım'ın eski futbolcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı.

Alınan bilgiye göre Akın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

SALDIRIYI SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DUYURMUŞTU

Akın, saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" sözleriyle paylaştı.

Söz konusu saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki bir özel hastaneye kaldırıldı. Akın'ın yorumculuk yaptığı Sports Digitale, eski futbolcunun iki ayağından ameliyat olduğunu ve ikinci ameliyat için de beklemede olduğunu açıkladı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Sonraki Haber