Bakırköy'de dehşet anları: Önce eşini öldürdü ardından intihar etti

Bakırköy'de dehşet anları yaşandı. Hastane bahçesinde bir şahıs önce silahla eşini öldürdü, ardından kendisi intihar etti. İşte olayın ayrıntıları...

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde dehşet anları yaşandı. Erhan Önala isimli bir şahıs, doktor randevusuna gittiği eşi Berivan Önala'ya yanında taşıdığı silahla ateş ederek acımasızca öldürdü. Katil koca eşini vurduktan sonra aynı silahla kendini de vurarak yaşamına son verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde katil Önala'nın çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

37 yaşındaki Berivan Önala, eşi Erhan Önala'yla hastanedeki randevusuna gitti. Dehşet anları ise ne yazık ki burada başladı. Erhan Önala, hastane bahçesine girdikten sonra yanında taşıdığı silahla eşine iki el ateş ederek Berivan Önala'nın hayatına son verdi. Ardından ise aynı silahla intihar etti.

Sağlık ekipleri olaya hemen müdahale etse de Berivan Önala kurtarılamadı. Kadın ve katil eş olay yerinde hayatını kaybetti.

HASTANEDE İNCELEME BAŞLATILDI

Polis ekipleri Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı ise bölgede ayrıntılı inceleme yaptı.

Erhan Önala hakkında yapılan araştırmalar sonucunda çok sayıda suça karıştığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan Önala'nın eşine iki el ateş ettikten sonra yine aynı silahla kendini vurarak intihar ettiğini tespit etti.

Ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından iki cenaze de Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Sonraki Haber