Barış Alper yuvadan uçuyor! Talipleri arttı

Galatasaray'ın son haftalardaki formda yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın takipleri çoğalıyor... Dün akşam oynanan maçta İtalyan ekiplerin radarında olan milli oyuncu iyi futbolunu 1 golle süslemeyi başardı...

Galatasaray'ın formda futbolcusu Barış Alper Yılmaz, başarılı performansıyla İtalyan takımlarının gözde ismi oldu. Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 yendiği maçı statta izleyen 3 Serie A ekibinin gözlemcisi, Barış Alper Yılmaz'ı takip etti. Napoli, Fiorentina, Lazio ve Inter'in scout ekipleri Başakşehir maçında 23 yaşındaki oyuncuyu RAMS Park'ta takip etti. Oyuncuya İngiltere'den de takiplerin olduğu öğrenildi... Milli oyuncunun teklifleri sezon sonunda değerlendireceği ve Galatasaray'a yüklü bir bonservis bedeli kazandırmak istediği gelen bilgiler arasında.

BARIŞ ALPER DURDURULAMIYOR

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, son 3 maçta 3 kez fileleri havalandırdı.

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon 24. Süper Lig maçına çıkan Barış Alper, 3. kez gol sevinci yaşadı. 23 yaşındaki futbolcu, bu golleri son 3 maçta kaydetti.

Barış Alper, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 mücadelede gol sevinci yaşayamazken, Türkiye Kupası'ndaki 2 müsabakada 1 kez skor buldu.

Sonraki Haber