Başarı inancı tam!

Ülkemizi yurt dışında temsil eden milli futbolculardan Ozan Kabak, Kenan Karaman ve Enes Ünal dün sabah saatlerinde A Milli Futbol Takımımızın Antalya'daki kampına katıldı.

İngiliz ekibi Liverpool'da kariyerini sürdüren Ozan Kabak, "Gruptaki şansımız yüksek. Çok iyi ve çok genç bir takımız. İnşallah ilk maçtan (İtalya) 1 puan ya da galibiyetle ayrılırsak çok ümitliyim. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Genç savunma oyuncusu, milli takımın çok iyi defans oyuncularına sahip olduğunu anımsatarak, "Hepimiz formdayız, birbirimizi iyi tanıyoruz, birbirimizi seviyoruz, birbirimizi daha da ileri itiyoruz. Kim oynarsa oynasın elinden geleni yapacak ve Türk milletini gururlandıracaktır" dedi.

'HEYECAN ÇOK ÖNCEDEN BAŞLADI'

Sezonu Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'ta geçiren Kenan Karaman ise, "Mart ayında çok iyi maçlar çıkardık. İnşallah bu performansı Avrupa Şampiyonası'nda da göstereceğiz ve gruptan çıkacağız" değerlendirmesini yaptı.

İspanyol ekibi Getafe forması giyen Enes Ünal da "Avrupa Şampiyonası heyecanı bizim için çok önceden başladı. Bu anı bekliyorduk. Sonunda kamp bizim için başlayacak. İnşallah iyi hazırlanıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu.

Golcü oyuncu, forvet hattındaki son durumla ilgili bir soruya şu cevabı verdi: "Burak ağabey, Kenan var, ben varım. Halil geldi, Kerem de orada oynayabilir. Çok oyuncumuz var. Kim oynarsa oynasın hepimizin tek görevi elimizden gelenin en iyisini yapmak."

HİLMİ SEVER - AA

Sonraki Haber