Gaddar final mi yapıyor? Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ı buluşturan dizinin akıbeti belli oldu

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ı başrollerinde buluşturan Gaddar dizisinin final mi yapacağı yoksa sezon arası mı vereceği merak ediliyordu. Gaddar dizisinin akıbeti belli oldu. Dizi için düşük reytingler nedeniyle final kararı alındı.

Ay Yapım’ın 19 Ocak 2024 tarihinde NOW ekranlarında yayın hayatına başlayan dizisi Gaddar’dan üzücü haber geldi. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu dizinin akıbeti belli oldu.

GADDAR 20. BÖLÜMLE EKRAN YOLCULUĞUNU SONLANDIRACAK

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ın yer aldığı ve 17 Mayıs Cuma akşamı 17. bölümüyle ekrana gelen Gaddar için final kararı alındı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Reytingleri yükselmeyen dizi için planlanan final kararının uygulanacağı öğrenildi. Gaddar, 7 Haziran akşamı ekrana gelecek 20. bölümüyle final yapacak.

Öte yandan; Gaddar dizisi 3 bölüm sonra ekranlara veda ederken, Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Kara Ağaç Destanı dizileri sezon arası yapacak.

GADDAR’IN 17. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gaddar’ın son bölümüne Korkut yeniden dönüp Dağhan başta olmak üzere Gaddar Çetesi’nin başına büyük belalar açtı. Korkut’un kurguladığı bilmeceleri tek tek çözen çete, Müdür’ün kızı Nilüfer ve Mesut başta olmak üzere herkesi kurtardı. Müdür kızıyla büyük bir yüzleşme yaşarken Leyla da Korkut’u durdurmak için onu hiç beklemediği bir anda bıçakladı ve yerini Dağhan’a söyledi. Dağhan ve Korkut son kez karşı karşıya gelip kozlarını bu sefer Rus ruletinde paylaştı. Herkesin soluksuz izlediği sahnede son kurşunla Korkut kendini vurdu.

Sonraki Haber