Yargı’nın 83. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisinin 83. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ilgaz ile Ceylin arasındaki buzlar erirken, İclal Savcı’nın gelişi sürpriz gelişmelere yol açacak. İşte Yargı’nın yeni bölüm fragmanı...

This browser does not support the video element.

Sema Ergenekon’un senaryosunu kaleme aldığı, Ali Bilgin’in yönetmen koltuğuna oturduğu, Kanal D’nin Pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı’nın 83. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı. Yargı’nın yeni bölümüne ‘Polis memuru Fırat’ karakteriyle Alican Yücesoy katılırken, Defne Kayalar da ‘İclal Savcı’ rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

YARGI’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kadir’in ölümünün arkasındaki sır perdesi aralanıyor. İclal savcının şüpheli olarak gördüğü ve operasyon emri verdiği ilk isim Merdan Kaya oluyor. Merdan Kaya, Kadir’in ölümüne sebep olma şüphesiyle gözaltına alınıyor.

Gerçekleşen gözaltı sonrası Ilgaz talimatı veren kişinin eskiden tanıdığı ve adliyeye yeni gelen İclal Savcı olduğunu öğrenmesiyle büyük şaşkınlık yaşarken Ceylin de bu tanışıklığın boyutlarını öğrenmek istiyor.

Yargı dizisinin 83. bölümü 18 Şubat Pazar günü saat 20:00'de Kanal D'de.


Sonraki Haber