Ben Bu Cihana Sığmazam’a sürpriz oyuncu! Ateş’in eski eşi ortaya çıkıyor

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı atv’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosuna Dilara Akyüksek dahil oluyor. Dilara Akyüksek dizide Ateş’in (Burak Çelik) eski eşin Arzu karakterine hayat verecek.

Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu senaristliğini ise Gökhan Horzum’un yaptığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin, zengin oyuncu kadrosuna Arzu karakteriyle Dilara Aksüyek dahil oldu.

Dilara Aksyüksek, Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 26 Mart Salı akşamı ekrana gelecek 62. bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

ARZU KARAKTERİYLE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Dilara Aksüyek, dizide Ateş’in (Burak Çelik) eski eşini canlandırıyor. Cezayir Türk’ün ailesinin içine giren Arzu’nun (Dilara Aksüyek) gerçek yüzü zamanla ortaya çıkacak. Dilara Aksüyek’in Ben Bu Cihana Sığmazam’a gelişiyle dizide hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

DİZİNİN 61. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cezayir, Erman’ın oğlu Serkan’ı Türkiye’ye getirir. Serkan, babasının hiç bilmediği karanlık yüzüyle tanışır. Cezayir, Serkan’ı aile içindeki özel törene dahil ederek şaşırtır. Erman, Cezayir’in kendisine yaptığı teklife Leyla’ya saldırarak cevap verir. Cezayir düşmanlarının saldırısına, hazırladığı sürpriz planla karşılık verir. Behçet ise bu kez farklı bir taktikle Cezayir’e saldırır ve onun en yakınındakilerden birini ele geçirmeyi başarır. Cezayir ve Erman nefeslerin tutulduğu rehine alışverişi için karşı karşıya geldiklerinde, Leyla’dan gelecek haber gerilimi doruğa çıkaracaktır.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Mustafa Üstündağ (Behçet), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Burak Çelik (Jean Luc), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Levent Özdilek (Erman).

Sonraki Haber