Beşiktaş evinde darmadağın

Beşiktaş'ta kötü gidişat devam ediyor... Sahasında ağırladığı Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan siyah beyazlılar Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 17 puan gerisine düştü.

Trendyol Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Corendon Alanyaspor Tüpraş Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmaya iyi başlayan siyah beyazlılar 9'da golü buldu. Kullanılan serbest vuruşta barajdan seken top Colley'in önüne düştü. Colley düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Siyah beyazlılar kontrollü götürdüğü oyunda 38. dakikada defans hatasından golü gördü. Sağ kanattan topla gelen Oğuz Aydın topu ceza sahası içine yolladı. Amartey topu uzaklaştırmak isterken Yusuf araya girdi ve topu ağlara gönderdi.

BEŞİKTAŞ MAÇI TEK KALEYE ÇEVİRDİ AMA...

Mücadelenin ilk yarısı bu şekilde sona ererken ikinci yarıda Beşiktaş Alanya kalesini, adeta abluka altına aldı. Üst üste ataklarla galibiyet golünü arayan siyah beyazlılar bir türlü aradığı golü bulamazken konuk ekip son bölümlerde peş peşe gollerle siyah beyazlıları adeta şoka uğrattı.

Önce 87. dakikada Janvier ile 2-1 öne geçen Alanya 90. dakikada Eduardo ile durumu 3-1'e getirdi ve Tüpraş Stadyumu'nda hava bir anda buz kesti.

Mücadeleden 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş 26 puanda kaldı ve Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 17b puan gerisine düştü.

Sonraki Haber