Beşiktaş Konyaspor karşısında hata yapmadı

Beşiktaş Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Konyaspor'u konuk etti. Rakibini 2-0 mağlup eden siyah beyazlılar yoluna namağlup devam etti ve puanını 20'ye yükseltti.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında, Beşiktaş ile TÜMOSAN Konyaspor, Tüpraş Stadı’nda karşılaştı. Siyah beyazlılar karşılaşmadan 2-0'lık üstünlükle ayrılmayı başardı...

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 30. dakikada penaltıdan Ciro Immobile ve 45+2'de Rafa Silva attı. Siyah beyazlılar, Süper Lig'deki puanını 20'ye yükseltti ve 2. sırada yer aldı. 11 puanda kalan Konyaspor ise 10. basamakta bulunuyor. Hafta içi Avrupa Ligi'nde Lyon'a konuk olacak Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor ise Gaziantep FK'ye misafir olacak.

CUMHURİYET BAYRAMI'NA ÖZEL TÜRK BAYRAKLARI VE PANKART

Tüpraş Stadı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Türk bayraklarıyla donatıldı. Stattaki tüm koltuklara Türk bayrağı bırakıldı ve siyah-beyazlı taraftarlar, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin yer aldığı ve "Cumhuriyet'in bekçisiyiz" yazılı pankart açtı. Müsabakadan önce Norm Ender, BJK Kabataş Vakfı Okulları Çocuk Korosu ile mini bir konser verdi. Norm Ender ile çocuklar, İstiklal Marşı'nı ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için bestelenen "Parla" şarkısını seslendirdi. Siyah-beyazlı futbol takımı, ısınmaya "Cumhuriyet'in bekçisiyiz" pankartıyla, maça da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla özel olarak hazırlanan kırmızı formayla çıktı.

Sonraki Haber