Beşiktaş kupa mesaisinde

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Bitexen Antalyaspor'un konuğu olacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak. A Spor'dan canlı yayınlanacak mücadeleyi, hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Beşiktaş'ta tedavileri devam eden Omar Colley, Vincent Aboubakar ve Salih Uçan, Antalya'da görev yapamayacak. Siyah-beyazlı ekipte uzun süreli sakatlığı bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Demokratik Kongolu futbolcu Arthur Masuaku da kadroda yer alamayacak.

Kupaya 5. turdan başlayan Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek son 16 turuna adını yazdırdı. Bu sezonki kupa serüvenine 3. turdan başlayan Antalyaspor ise ilk maçında 52 Orduspor FK'yi 3-0'la geçti. Bir üst turda​​​​​​​ Kepezspor'u 6-1 yenen Antalyaspor, 5. turda da Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Ev sahibi Antalyaspor’da ise cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.

BÖYLE BİR KULÜPTE OYNAMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR

Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki İngiliz defans oyuncusu Joe Worrall, siyah-beyazlıların YouTube hesabına özel açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar Nottingham'da forma giydikten sonra kariyerinde ilk kez başka bir ülkede futbol oynayacağının hatırlatılması üzerine İngiliz oyuncu, "Yeni bir şey denemek için doğru zamandı diye düşünüyorum. Nottingham'da doğdum ve büyüdüm. Kulüple bu kadar çok maça çıktığım için şanslıyım. Şimdi ise ufkumu genişletmek için iyi bir fırsat yakaladığımı düşünüyorum. Türkiye'de biraz zaman geçirmek ve Beşiktaş gibi büyük bir futbol kulübünde oynamak beni çok ama çok heyecanlandırıyor" dedi.

Sonraki Haber