Beşiktaş nefes aldı!

Beşiktaş Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Ligde kötü günler geçiren ve taraftarının sık sık protestosuna maruz kalan siyah beyazlılar mücadeleden 3 puanla ayrılıp nefes aldı.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK, Tüpraş Stadı'nda karşılaştı... Mücadelenin ilk yarısında siyah beyazlılar gol için pozisyonlara girmeye çalışsa da Antep savunması buna izin vermedi ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

BEŞİKTAŞ ARADIĞI GOLLERİ İKİNCİ YARI BULDU

Mücadelenin ikinci yarısında konuk ekip daha istekli görünse de Beşiktaş'ın golleri geldi. Önce 63. dakikada Salih sahneye çıktı. Alex Oxlade-Chamberlain'in ortasında iyi yükselen Salih Uçan topu kafayla ağlara yolladı.

Golün ardından daha çok rakip alanda görünen Beşiktaş ikinci golü de bulup rahatladı. 75. dakikada Ceza sahası içi sağ çaprazında Rashica'nın ortasına arka direkte iyi yükselen Cenk Tosun, kaleci Nita'yı geçerek farkı ikiye çıkardı.

Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Öte yandan 86. dakikada Beşiktaş'ta Hadziahmetovic 90+3. dakikada ise Gaziantep'ten Furkan Soyalp kırmızı kart gördü.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 19'a çıkartırken Gaziantep ise 9 puanda kaldı.

Sonraki Haber