Beşiktaş son dakikalarda yıkıldı

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş evinde Pendikspor'u ağırladı.

Dolmabahçe'de hakem Kadir Sağlam'ın düdüğüyle başlayan karşılaşmada ev sahibi Beşiktaş ilk dakikalara baskılı bir giriş yaptı. Karşılaşmada dakikalar 12'yi gösterdiğinde siyah-beyazlı ekipte sahneye çıkan Omar Colley, Amir Hadziahmetovic'in ortasında net bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda Colley'in Beşiktaş formasıyla attığı ilk golü oldu. Gol sonrası iki takım da dengeli bir görüntü sergilerken, ilk yarı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

BEŞİKTAŞ 90'DA YIKILDI

İkinci yarının başlamasıyla maçta Pendikspor'da oyuna giren Oscar Romero deplasman ekibinde atakaları organize ederken, Beşiktaş kalesinde net fırsatlar yarattı. Maçın 76. dakikasında Masuaku'nun korner vuruşunda sahney çıkan Colley ikinci golünü atsa da hakemin bayrağı kalktı ve topun dışardan gelmesi nedeniyle gol iptal oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında Pendikspor'da Masuaku ile ikili mücadelede Thuram ceza sahasında yerde kalırken, VAR kontrolü sonrası deplasman ekibi penaltı kazandı.

Topun başına geçen Oscar Romero takımına eşitliği getirdi ve 90 dakika 1-1 sona erdi.

90+4. dakikada Romero'nun penaltı golü sonrası, Beşiktaş taraftarlardan yönetime istifa çağrısı geldi. Tribünlerden sahaya yabancı madde atıldı.

Sonraki Haber