Beşiktaş topbaşı yaptı! İlk antrenmana kimler katılmadı?

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına resmen başladı... Siyah-beyazlı ekip çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. İşte antrenmandan ayrıntılar...

Siyah beyazlı takım topbaşı yaptı... Beşiktaş 2024-2025 sezonunun ilk antrenmanını yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yaptı.

İLK ANTRENMANA KİMLER KATILMADI?

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde top başı yapan siyah-beyazlı ekibin ilk antrenmanına yeni transferlerden Rafa Silva'nın yanı sıra Omar Colley, Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Ernest Muçi ve tedavisi için yurt dışına giden Ante Rebic katılmadı. A Milli Futbol Takımı kampında yer alan Mert Günok ile Semih Kılıçsoy da antrenmanda yer almadı.

Rafa Silva'nın 3 Temmuz'da, Colley, Aboubakar, Masuaku'nun 8 Temmuz'da takıma katılacağı, Arnavutluk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda yer alan Muçi'nin ise Slovenya kampına katılacağı belirtildi.

PAULİSTA İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Gabriel Paulista ise siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. Saha ortasında Hollandalı teknik adamın yaptığı toplantıyla başlayan antrenmanda Beşiktaşlı futbolcular ısınma hareketlerinin ardından bir süre çeşitli pas çalışmaları yaptı. Siyah-beyazlılar, tam saha koşuları sonrasında üç gruba ayrılarak önce dar sonra geniş alanda top kapma ve pres antrenmanları gerçekleştirdi.

Sonraki Haber