Beyaz Futbol Ertem Şener neden yok? Ertem Şener programdan ayrıldı mı?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol veya Derin Futbol olarak bilinen spor programı sunucusu Ertem Şener hakkındaki son dakika gelişmesini futbolseverler merak ettiler. Peki, Ertem Şener neden yok?

Beyaz TV ekranlarının en çok izlenen spor programları arasında yer alan Beyaz Futbol ya da Derin Futbol olarak bilinen yayının sunucusu Ertem Şener hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Programı izleyenler futbolseverler ekranları başında Şener'i görmeyince büyük bir şaşkınlığa uğradı.

BEYAZ FUTBOL ERTEM ŞENER NEDEN YOK?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan yaz Futbol veya Derin Futbol olarak bilinen spor programı sunucusu Ertem Şener'in neden olmadığı kesinlik kazandı. UEFA Avrupa Ligi Finali'ni anlatacak Ertem Şener'in Dublin'de bulunduğundan dolayı Beyaz Futbol'da olmayacağı açıklandı.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Beyaz Futbol ve Derin Futbol yapımcı ve moderatörümüz Ertem Şener UEFA Avrupa Ligi Finali'ni anlatacağından dolayı Dublin'de bulunduğu için bu gece programı kendisi sunmayacaktır.” ifadeleri yer aldı.

Sonraki Haber