Bikini bölgesi kararmalarını 3 günde yok edin! Portakal suyuna 2 kaşık ekleyin ve bekleyin…

Bikini bölgesindeki kararmalar kabusunuz olmasın! Hormonal değişiklikler, yaşlanma, gebelik, sentetik iç çamaşırı ve günlük ped kullanımı kararmalara neden olan etkenlerden yalnızca birkaçı. Bikini bölgenizdeki bu kararmalardan şikayetçiyseniz bu doğal kürleri deneyebilirsiniz.

Sağlıklı ve güzel bir görüntüye sahip olmak her insan için önemli. Bikini bölgenizde oluşan kararmalar canınızı sıkıyor olabilir. Kolayca hazırlayıp uygulayacağınız doğal kürler ile doğal ten renginizi geri kazanabilirsiniz.

Gül suyu ve sandal ağacını karıştırın

10-15 damla gül suyu ile toz haline getirilmiş 1 yemek kaşığı sandal ağacı tozunu karıştırın. Ilık bir duşun ardından kararan bölgeye hazırladığınız karışımı sürün ve 20 dakika bekleyin. Ardından ılık suyla yıkayın. Sandal ağacının cildi yatıştıran yapısı ve gül suyunun vereceği ferahlık haftada 3 uygulama ile etkisini kısa sürede gösterecektir.

Aloe vera bitkisini değerlendirin

Özellikle yanık tedavisinde kullanılan aloe vera bitkisinin dikenli yapraklarının içi jel kıvamına sahip. Cilt kusurları için nesillerdir kullanılan bu mucizevi bitkiyi bikini bölgesi kararmalarınız için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aloe veranın yapraklarının içinde bulunan jeli kararan bölgeye masaj yaparak sürün. 20 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Bu işlemi her gün duş aldıktan sonra uygulayabilirsiniz.

Zerdeçal tozu ve portakal suyu kullanın

Cilt aydınlatıcı özelliği ile bilinen toz zerdeçalı 2 yemek kaşığı portakal suyu ile karıştırarak bu kürü hazırlayabilirsiniz. Karışımı bikini bölgenize sürerek 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Yoğun rengi nedeniyle giysilerinizde leke yapabileceğinden kıyafetlerinize bulaştırmamaya çalışın.

Yoğurdun renk açıcı özelliğinden faydalanın

Yanık bölgeleri serinletmesi ile bilinen yoğurt aynı zamanda renk açıcı ve rahatlatıcı bir etki gösterir. Evde mayaladığınız yoğurdu kararan bölgelere sürün ve 15 dakika bekleyin. Daha sonra ılık suyla durulayın. Bu kürü her gün uygularsanız birkaç hafta içinde olumlu sonuç alacağınızı göreceksiniz.

Karbonat deyip geçmeyin

Herkesin evinde bulunabilen bir malzeme olan karbonat kolay ulaşılabilirliği ve beyazlatma mucizesiyle en sık başvurulan yöntemlerden biri. Birkaç damla su ile karıştıracağınız 1 tatlı kaşığı karbonatı cildinize sürün. Birkaç dakika boyunca masaj yaparak yedirdiğiniz kürü ılık suyla yıkadıktan sonra havlu ile kurulayın.

Salatalık suyunun mucizevi etkisini keşfedin

Salatalık A vitamini yönünden zengin yapısıyla cilt kararmalarının önüne geçer. Bir salatalığın suyunu sıkıp bikini bölgenize uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Daha hızlı sonuç almak istiyorsanız günde iki defa bu yöntemi uygulayabilirsiniz.

Sonraki Haber