Binance’tan Hatay’a özel akademi

Binance ve Teknolojide Kadın Derneği (Wtech) işbirliği ile düzenlenen Binance Teknolojide Kadın Akademisi, eğitimlerini deprem bölgesindeki kadınlara ulaştırdı.

26-27 Mart tarihlerinde Hatay’da düzenlenen eğitimlere tamamı deprem bölgesinden 80 genç kadın katılırken, Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney, Binance Türkiye Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan programda yer aldı.

5 YILDA 5 BİN MEZUN

Ödül töreninde konuşan Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez deprem bölgesinin Binance için öncelikli bölgelerden biri haline geldiğini vurguladı. Türkiye'nin hem yüzde 40'a yakın kripto benimseme oranıyla dikkat çektiğini aktaran Dönmez, “Kripto sektöründe geçtiğimiz yıllarda cinsiyet eşitliği bakımından küresel olarak olumlu bir trend görülmesine rağmen, hem teknoloji hem de kripto alanlarında ne yazık ki hala bir eşitsizlik söz konusu. Binance TR olarak hem şirketimizde hem de tüm sektörde eşitlik ve çeşitliliği teşvik etmeye kararlıyız. Kadınların iş yerinde sadece katılımcı değil, lider olduğu, seslerinin duyulmaktan öte kutlandığı ve potansiyellerinin sınır tanımadığı bir gelecek yaratmayı hedefliyoruz.” dedi.

Binance Teknolojide Kadın Akademisi’nin paydaşlarından Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney, Akademisi’de 5 yılda 5 bin kadını mezun ederek kadınların içinde bulundukları sektör ne olursa olsun teknolojinin vermiş olduğu güçle Türkiye’ye büyük katkı sağlamalarına destek vermeyi umduklarını dile getirdi.

Sonraki Haber