Bir yılda tam 45 kilo veren sosyal medya fenomeni evinde ölü bulundu

Bir yılda tam 45 kilo veren Brezilyalı sosyal medya fenomeni Adriana Thyssen, evinde ölü bulundu. Yaptığı diyeti sosyal medyada takipçileri ile paylaşan Adriana Thyssen, sevenlerini yasa boğdu.

Brezilyalı sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda bir giyim markasının sahibi olan Adriana Thyssen, yaptığı diyetle bir yılda tam 45 kilo verdi. Sosyal medya hesabından da sık sık zayıflama sürecine ilişkin paylaşımlar yapan fenomen isim evinde ölü bulundu.

YAŞADIĞI YERE DEFNEDİLDİ 

Adriana Thyssen'ın vefat haberi, kendine ait giyim markasının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. Acı haberin duyurulduğu paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

 "Sevgili Drika'nın vefatını size bildirmekten derin bir üzüntü ve pişmanlık içindeyiz. Bu acı anında herkesin dualarını ve şefkatini bekliyoruz"

Thyssen, özel bir cenaze töreni ile yaşadığı yer olan Minas Gerais'ta defnedildi.

UZUN YILLAR FAZLA KİLOLARI YÜZÜNDEN ALKOLİZM VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE DE MÜCADELE ETMİŞTİ

Sosyal medya hesabından zayıflama sürecini takipçileri ile paylaşan Adriana Thyssen, sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapan içerikler üretiyordu. Son olarak sağlığına kavuştuğunu açıklayan fenomen isim, bu haberler takipçilerini sevindirmişti. Genç yaşlardan itibaren fazla kiloları ile uğraştığını ve 18 yıl boyunca uyuşturucu madde bağımlı olduğunu da paylaşan Adriana Thyssen, aynı zamanda depresyon ve alkolizmle de mücadele etmişti.

Sonraki Haber