Bu karışım istenmeyen tüyleri kökünden yok ediyor! Kuaförler öğrendiğinize çok üzülecek...

Her evde bulunan malzemelerle hem zamandan hem de bütçenizden tasarruf etmek istiyorsanız bu yöntem tam size göre! Yalnızca üç malzemeyle kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için bu karışımı mutlaka deneyin!

Yalnızca 4 malzemeyle can yakmadan istenmeyen tüyleri ortadan kaldıran bu karışımı çok seveceksiniz! Birçok insanın uyguladığı ve memnun kaldığı bu karışımı iki haftada bir uygulayabilirsiniz. Herhangi bir cilt probleminiz veya alerjiniz varsa kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. İşte o karışım…

İSTENMEYEN TÜYLERE ANINDA VEDA ETMENİZİ SAĞLAYACAK KARIŞIM İÇİN MALZEMELER

  • Bir çay kaşığı aloe vera
  • Bir çay kaşığı diş macunu
  • Bir çay kaşığı kahve
  • Yarım limon
  • Hazırlanışı

Bu üç malzemeyi bir kabın içerisinde iyice karıştırın. Homojen bir yapı elde ettikten sonra bir limonun yarısına bu karışımı sürün. Ardından istenmeyen tüylerin bulunduğu bölgelere limonu gezdirin. Bu karışımı 2 haftada 1 uygulayarak daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

DİŞ MACUNU TÜYLERİ AZALTIR MI?

Diş macununun kıl ve tüyleri büyük oranda azalttığı düşünülüyor. Diş macunu içeriğindeki kimyasallarla tüy köklerine hasar verip onların çıkmasını engelleyebiliyor. Ancak hassas ciltli kişiler bu yöntemi uygulamadan önce mutlaka doktorlarına danışmalı. İlk kez uygulayacağınız bir ürünü kolun iç kısmında deneyerek kızarıklık, kaşıntı gibi reaksiyonlar yaşanıp yaşanmadığını görebilirsiniz.

DİŞ MACUNUNU TÜYLERDEN KURTULMAK İÇİN KULLANMANIN ZARARLARI

Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen diş macunu yönteminin istenmeyen tüyleri azalttığına yönelik düşünceler çok yaygın. Ancak uzmanlar diş macununun bir uzmana danışılmaksızın cilde uygulanmaması gerektiğinin altını çiziyor. Nitekim diş macunu içeriğinde yer alan triklason, metanol, alkol, sodyum, karbonat ve hidrojen peroksit gibi maddeler yalnızca diş için uygun. Cilde uygulandığı takdirde kızarıklık, tahriş, kaşıntı veya beklenmedik başka reaksiyonlara yol açabiliyor. Dikkatli olmakta fayda var.

Sonraki Haber