Bu kür metabolizmayı ateşliyor! 1 gecede 3 kilo verdiren kür tarifi

Kilo verme sürecini hızlandırmak isteyenler, metabolizmayı ateşleyip yağları cayır cayır yakacak bir kür tarifi arıyordu. 1 gecede 3 kilo verdiren bu kürle, hayallerinizdeki vücuda sahip olabileceksiniz. İşte detaylar...

Kilo verme süreci, kararlılıkla devam ettirilmediğinde kilo verilememesine neden olan ve sürekli olarak diyet yapıp bırakıldığında metabolizmayı dahi yavaşlatabilen bir süreçtir. Kilo verme sürecini hızlandırmak isteyenler, metabolizmayı hızlandıracak tarifler arıyordu. Metabolizmayı ateşleyecek ve yağları cayır cayır yakacak o tarif bulundu. İşte metabolizmayı hızlandıran, 1 gecede 3 kilo verdiren o kür..

1 GECEDE 3 KİLO VERDİREN KÜR

Hızlı kilo vermek istemek oldukça doğaldır ancak sağlığınıza dikkat etmeden uygulanan zayıflama kürleri, uzun vadede sağlığınızın bozulmasına neden olabilir. 1 gecede 3 kilo verdiren kürün amacı, asıl olarak ödem attırmaktır. Vücutta biriken ödemi attığınızda, kilo verme süreciniz kendiliğinden hızlanacaktır. Bu kürü ayda bir kez tüketmeniz sağlığınız açısından daha doğru olacaktır.

Tarif:

2 çubuk tarçın
Yarım limon
Yarım demet maydonoz (rondodan geçirilmiş)
3-4 adet karanfil
1 litre su

1 litre suyu kaynatın ve bütün malzemeleri teker teker içine ekleyin. Bütün malzemelerin birbirine karışması için hazırladığınız kürü yarım saat dinlendirin. Uyumadan 1 saat önce tüketmiş olmanız gereken bu kürden en iyi sonucu almak için akşam yemeğinizin de üzerinden en az 4 saat geçmiş olması gerekmektedir. Bir gecede 3 kilo verdiren kür tarifini, her gün taze olarak hazırlayarak tüketebilirsiniz.

Sonraki Haber