Bu patlıcan Isparta'daki bir bahçede yetişti

Kilosu ile görenleri şaşırtan bu patlıcan Isparta'daki bir bahçede yetişti. Yalvaç ilçesinde yetişen bu patlıcan yöre halkı tarafından ilgi konusu haline geldi.

Bu patlıcan Isparta'daki bir bahçede yetişti

Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki Bağkonak köyünde yetişen bu patlıcanı görenler gözlerine inanamadı. İki kiloyu aşkın ağırlığı ile bu patlıcan yöre halkının dikkatini çekiyor. Bağkonak köyünde çiftçilik yapan emekli devlet memuru Mehmet Aydın'ın yetiştirdiği bu patlıcanın ağırlığı tam 2 kilogram 200 gram olarak tespit edildi.

ISPARTA'DAKİ BİR BAHÇEDE YETİŞTİ

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, bir çiftçinin hobi bahçesinde yetiştirdiği patlıcanlardan birinin ağırlığı 2 kilo 200 grama ulaştı. Bağkonak köyünde çiftçilik yapan emekli devlet memuru Mehmet Aydın, hobi bahçesindeki sebzeleri toplamak için gittiğinde büyük bir patlıcan olduğunu fark etti. Patlıcan, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından incelendi ve halk tarafından ilgi gördü. Aydın, üretilen patlıcanın tamamen organik olduğunu belirtti.

Bağkonak köyünde çiftçilik yapan emekli devlet memuru Mehmet Aydın konu hakkında şu sözleri söyledi:

"Bahçemizdeki bir patlıcanın anormal şekilde büyüdüğünü gördüm. Ürünlerimizi kendimiz tükettiğimiz için hiçbir şekilde hormon veya zirai ilaç kullanmıyoruz."
Sonraki Haber