Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan geri geliyor! 'Dünya Güzelleri' bu kez masada buluşacak...

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan yeniden bir araya geliyor. 'Dünya Güzelleri' programı yeni formatıyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'ın 6 sene önce Show TV ekranlarında yayınlanan 'Dünya Güzelleri' programı, yeni formatı ile izleyicisiyle buluşacak. Çekimlerinin kısa bir süre içerisinde başlayacağı öğrenilen programda, magazin ve güncel olaylar 3 ünlü isim tarafından yorumlanacak.

3 ÜNLÜ İSİM 'DÜNYA GÜZELLERİ MASADA' İLE BİR ARAYA GELECEK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bloom Medya, "Dünya Güzelleri Masada" adlı program için Banu Alkan, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy’u aynı masada buluşturmaya hazırlanıyor. 3 ünlü ismin magazin ve güncel olayları yorumlayacağı programın YouTube'da yayınlanması bekleniyor.

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman 2017 yılında Bloom Medya imzalı 'Dünya Güzelleri' isimli gezi ve eğlence programında buluşmuştu. Üç isim, 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnam’a giderek farklı ülkelerin kültürlerini deneyimlemişti. Bu program formatı izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Programdan bazı kesitler sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Sonraki Haber