Bursa Vatan Partisi’nin yeni hizmet binası açıldı

Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı hizmet binası Fomara’daki yeni yerinde açıldı. Vatan Partisi Merkez Propaganda Başkanı Çağdaş Cengiz açılışta yaptığı konuşmada Filistin direnişine değindi.

Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı hizmet binası Fomara’daki yeni yerinde açıldı. Törene katılan Vatan Partisi Merkez Propaganda Büro Başkanı Çağdaş Cengiz, “Milli yas ilan ettiğimiz ülkemizde davul zurnalarla değil ama Filistin davasına selam göndererek il başkanlığımızı açıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Dilek Çınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Çağdaş Cengiz’in yanı sıra Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Danışmanı, Ergünkent İnşaat ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursalı İş İnsanı Emin Adanur, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurettin Özbağkıran, AK Parti İl Sekreteri Süheyla Bülbül, Vatan Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Sevim Erol, meralarına kavuşmak içim eylemleriyle Türkiye gündemine damga vuran Hürriyet köylüleri temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

DİRENİŞ SELAMLANDI

Vatan Partisi Merkez Propaganda Başkanı Çağdaş Cengiz açılışta yaptığı konuşmada Filistin direnişine değinerek, “İl binamızı davul zurnalarla açmak isterdik. Ancak hepimiz Filistin direnişine tanık ve İsrail’in vahşice saldırılarına tanık oluyoruz. Bu durumdan dolayı milli yas ilan ettiğimiz ülkemizde davul zurnalarla değil ama Filistin davasına selam göndererek il başkanlığımızı açıyoruz. Hayırlı olsun. Tabii ki güncel siyasi gelişmelerin getirdiği tepki, öfke, üzüntü hepimizde var. Filistin direnişini buradan selamlayarak binamızı açtık. İsrail Amerikan emperyalizmine karşı bayrağı yükselten ana merkez Vatan Partisi. Bursa’da da o bayrak, bu güzel binadan yükselecek. Vatan Partisi’nin Bursa’da attığı her başarılı adım, resimlerin içinde de büyük bir selam olacak” dedi.

Sonraki Haber