Bursa’da tribün liderleri Vatan Partisi’ne katıldı

Vatan Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda yeni üye kayıtları için tören düzenlendi. Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Çınar ise, “Bu sadece bir başlangıç, katılımların ardı arkası kesilmeyecek” dedi.

Vatan Partisi üye sayısını artırmaya devam ediyor. Partinin Setbaşı’nda bulunan İl Başkanlığı binasında düzenlenen törende yeni üye kabul töreni gerçekleştirildi.

Bursaspor tribün gruplarından Maraton Platformu’nun lideri Özcan Sönmez ve Bursaspor tribün gençleri Vatan Partisi’ne üye oldu. Vatan Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Dilek Çınar’la görüşen taraftar grubu, üye formlarını doldurdu.

‘HER MAHALLEDE VATAN PARTİSİ RÜZGARI ESECEK’

Vatan Partisi İl Başkanı Dilek Çınar “Bursaspor tribün liderlerinden Özcan Sönmez ile beraberinde kıymetli arkadaşlarımız bugün Vatan Partisi’ne üye oldu. Tribünlerin coşkusuyla Bursamız’ın her mahallesinde her sokağında Vatan Partisi rüzgarını estirmeye geliyoruz. Bursamız için ne yapsak az. Üretim devrimi için, vatan bütünlüğümüz için mücadelemizi büyütüyoruz. Bu sadece bir başlangıç, katılımların ardı arkası kesilmeyecek. Bursamız’ın uğrunda mesafeleri aşmaya, engelleri yıkmaya geliyoruz. Çünkü Bursamız’a değer” açıklamasında bulundu.

Dilek Çınar, “Bugün Bursa’nın genç ve yetenekli avukatların Mehmet Akif Efe de Vatan Partisi’ne üye oldu” dedi.

Sonraki Haber