Bütçe dostu Erzurum'un en ucuz otelleri

Faydalı yorumlar, özellikleri, adres ve iletişim bilgileri dahil işte Erzurum'un en ucuz otelleri listesi

Erzurum'un en ucuz otelleri listesinde Hekimoğlu otel ve lokantası, Paradise Apart Otel, Otel Büyük Doğu, Otel Kervansaray, Hotel Tahran var. Faydalı yorumlar, özellikleri, adres ve iletişim bilgileri dahil.

Hekimoğlu otel ve lokantası

Özellikleri

Odalarda banyo bulunmaktadır. Odalarda bulunan çift kişilik yatak keyifli bir gece istirahatı sağlar. Buzdolabı aynı şekilde standart donanıma dâhildir. İnternet erişimi, telefon, televizyon ve kablosuz internet bağlantısı mevcut donanımı tamamlamaktadır. Banyolarda duş mevcuttur. Ayrıca, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
Misafirler kendilerine ait kata asansör veya merdivenle ulaşabilirler. Otel, otel kasası, restoran, televizyon odası, oda servisi ve konferans salonu gibi hoşa giden birçok hizmetle, rahat ve dinlendirici bir konaklama imkânı sunmaktadır. Kablosuz internet bağlantısı ile ortak alanlarda misafirler için internet erişimi (ücretsiz) sağlanmaktadır. Özel araçlarıyla gelen misafirler, bunları tesisin açık otoparkına (ücretsiz) bırakabilirler.

Erzurum otel fiyatları 229 TL

Adres ve iletişim

Aşağı Mumcu, Kazım Karabekir Cd. No:21, 25100 Yakutiye/Erzurum
(0442) 234 30 49

Faydalı yorumlar

"Otel özellikle aile ile kalmaya çok uygun hemen alt tarafında kendi lokantaları da mevcut fiyatları ve hizmetleri 10 numara sahipleri de çok güler yüzlü."

"Ulaşımı kolay yemekhanenin olması da çok uygundu. çocuklarla dışarı çıkmadan karnımızı doyurabildik üstelik çok ta ucuzdu otelin sahipleri temiz."

Paradise Apart Otel

Özellikleri

Fiyat performans oteli.

Erzurum otel fiyatları 247 TL

Adres ve iletişim

Lalapaşa mah ilayda sok no 1/e alaftargil apt, D:B blok, 25100 Yakutiye/Erzurum
0532 400 61 31

Faydalı yorumlar

"Yaklaşık 15 gündür burada kalıyorum fiyat konusunda da baya yardımcı oldular ilgililer kibarlar otel odaları temiz güzel bu fiyata bu kalite mükemmel bence Erzurum'da en uygun fiyata en kaliteli hizmet eksikleri yok mudur mutlaka vardır ancak yönetime bildirince yardımcı oluyorlar ellerinden geldiği kadar 5 yıldızlı otel değil tabii ki ama performans çok güzel benim şahsi düşüncem ve merkezde her yere yürüme mesafesinde bir otel kesinlikle öneririm."

"Güzel ve kaliteli hizmet sunuyor. Tavsiye ederim."

Otel Büyük Doğu

Özellikleri

Giriş saati: 12:00
Çıkış saati: 12:00

Wifi var, park alanı ücretsiz, kahvaltı ücretsiz, havaalanı transferi

Erzurum otel fiyatları 297 TL

Adres ve iletişim

Kazım Karabekir Paşa, Ahmet Yesevi Cd. No:59, 25050 Yakutiye/Erzurum
(0442) 213 47 55

Faydalı yorumlar

"İstanbul'dan iş için geldim. Fiyat olarak çok iyi. Temizlik ilgi alaka birçok büyük otelde olmadığı kadar iyi. İşletmeci her daim otelde kendisi çok samimi ve güler yüzlü bir beyfendi. Ancak beklentilerinizi çok yüksek tutmayın tabiki bir 3-4-5 yıldızlı otel değil. Eski bir yapı zaten babadan devam eden bir otel işletmeciliği söz konusu. Odalar gayet iyi banyolar küçük ve duşakabin vs. Yok. İnternet bağlantısı biraz yavaş. Ama dediğim gibi ben çok rahat ettim kahvaltıları güzel ve taze. Odalar temiz. Elbise yıkama hizmetleri var. Tüm çalışan arkadaşlar gğleryüzlü ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tekrar Erzurum'a gelirsem yine kalırım."

"9 yıl sonra ziyaret için Erzurum'a gelmiştim. İki gece kaldım. Bu fiyata bulabileceğiniz en iyi otel. Konum olarak bulmakta sıkıntı çektim başta, sağ olsun Harun bey bulunduğum yerden beni arabayla aldı ve otele kadar götürdü. Otel sahibi ve çalışanları inanılmaz güler yüzlü ve yardımsever. Odaları ve kahvaltısı da gayet iyi. Uygun fiyata otel arayanlar için ideal. En kısa zamanda yeniden görüşmek üzere. Erzurum'a selamlar."

Otel Kervansaray

Özellikleri

"Rahat odalardaki birçok hoş ayrıntı tesisin konforunu arttırmaktadır.
Otelde bulunan donanım ve servis hizmetleri misafirlerin emrindedir. Bunun yanı sıra, tesis dâhilinde bir bahçe bulunmaktadır. Özel araçlarıyla gelen misafirler, bunları konaklama yerinin açık otoparkına (ücretsiz) bırakabilirler."

Erzurum otel fiyatları 300 TL

Adres ve iletişim

Lalapaşa, 25100 Yakutiye/Erzurum
(0442) 235 13 08

Faydalı yorumlar

"Ailece kalınabilecek bir yer. Personel gayet samimi ve güler yüzlü. Karşılaştığınız problemlerle hemen ilgililer. Çocuk için hava biraz soğuk olmuştu kaloriferin yakılması isteğimizi geri çevirmesinler. Erzurum’da gezmek için konumu da güzel yerde. Her yere yürüme olarak gidilebilir. Sabah kahvaltısı var. Maksat barınma ihtiyacını karşılamak ve ailece güvenli bir yerde kalmak isteniyorsa düşünülebilir. Fiyatlar makul. Fazla ödemeye gerek yok. Özellikle Orhan beye teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı."

"Erzurum'da ilk defa kaldım. Bir sonraki ziyaretlerimde de burayı tercih edeceğim. Şu soğuk günde bile içerisi sıcacıktı. Odalar tertemiz. Mobilyalar biraz demode kalmış fakat bu inanın hiçbir sorun değil. Kahvaltı oldukça yeterli. 5 çeşit peynir koymuşlar. Konum güzel, Park sıkıntısı yok. Görevli arkadaş da oldukça nazikti."

"Odalar çalışanları on numara herkese tavsiye edebilirim ailenizle rahat kalacağınız tek adres saka lafı otelde dahil konforun ve kalitenin tam adresi.."

Hotel Tahran

Özellikleri

Park alanı ücretsiz, Wifi var, Klima var, Kahvaltı için ek ücret.

Erzurum otel fiyatları 323 Tl

Adres ve iletişim

Mumcu Hasan Sokak, 25200 Yakutiye/Erzurum
(0442) 233 90 41

Faydalı yorumlar

"Erzurum ilinde fiyat olarak güler yüzlü personeli ve temizliğiyle 5 yıldızlı oteli aratmayacak bir konfor sunuyor Yolunuz Erzurum’a düşerse Hotel Tahran ilk tercihiniz olsun"

"Merkeze yakın, temiz ve fiyatı uygun bir otel, tekrar tercih ederim."

"Güzel temiz günü birlik konaklama için ideal bir hotel fiyatta uygun bir otel."

Sonraki Haber