Büyükataman'dan İstanbul ve Ankara eleştirisi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 2019 yerel seçimlerinden bu yana başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere muhalefetin elinde bulunan birçok belediyenin yönetim krizi içerisinde olduğunu iddia etti.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, partisinin Balıkesir kongresine katıldı. Burada bir konuşma yapan Büyükataman, 2024 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Büyükataman, "Balıkesir, kutlu davamıza ihanet edip satanlara karşı dün nasıl dimdik durduysa, inanıyorum ki; bundan sonra da öyle duracak ve zilletin İP’iyle karanlık kuyulara inenlere hadlerini bildirmeye devam edecektir.

Türk milletine hasımlık besleyen bu çevrelerin Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden kirli hesaplar yapması asla tesadüf değildir. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin bekasına yönelik tehditlere karşı, milli mukavemetin yıkılmayan ve yıkılmayacak kalesidir." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman

'ZİLLET İTTİFAKI’NIN MİLLETE FAYDASI YOK'

Türk milletinin, 14 ve 28 Mayıs’ta geleceğine sahip çıktığını belirten Büyükataman şunları söyledi:

"Seçimlerden sonra Altılı Masa’nın kavgalarının iyice ayyuka çıkması milletimizin kararının ne derece doğru olduğunu göstermiştir.

Zillet İttifakı ortakları bugün kendileri bile 'Allah memleketi bizden korumuş' diyerek içinde bulundukları durumu itiraf etmektedirler.

Zillet İttifak’ının ülkemize ve milletimize faydası yoktur ve bundan sonra da olmayacağı açıkça ortadadır. Ancak ne yazık ki 2019 yerel seçimlerinden bu yana, başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere muhalefetin elinde bulunan birçok belediye yönetim krizi içerisindedir."

'ŞEHİRLERİMİZ KURTARILMALI'

"Zilletin gölgesi altında ki belediyelerin beceriksizliklerinden dolayı, çok sayıda ilimiz kaynakların doğru kullanılmaması sebebiyle hak ettiği yatırımı alamamakta, en hafif doğa olaylarının afete dönüşmesiyle yaşanılabilir bir kent olmaktan çıkmaktadır." diyen Büyükataman şu açıklamayı yaptı:

"CHP ve HDP başta olmak üzere Zillet İttifakı’nın yönetiminde hizmetten yoksun kalan şehirlerimiz bir an önce milli iradenin kararı ile kurtarılmalıdır. Kaybedecek zamanımız yoktur, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde yüksek bir başarıya ulaşmak ve zilletin izini tamamen silip atmak için hiç durmadan çalışacağız.

Cumhur İttifakı olarak büyük bir heyecan ve uyum içerisinde işbirliğimizi sürdürecek, vatandaşlarımızı merkezi yönetimle uyumlu üretken belediyeciliğe kavuşturacağız. İnanıyorum ki; büyük Türk milleti, 14 ve 28 Mayıs’ta verdiği kararının arkasında duracak, Zillet belediyeciliğine son verecektir."

Sonraki Haber