Çağla Şıkel ile Nail Gönenli’nin ayrılığı kısa sürdü! Berna Şıkel’in düğününe birlikte katıldılar

Ünlü manken Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel, iş insanı Murat Filcan ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğününe Çağla Şıkel’in bir süre önce ayrıldığı ünlü avukat Nail Gönenli de katıldı. Çağla Şıkel ile Nail Gönenli böylece barıştıklarını gözler önüne serdi.

This browser does not support the video element.

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile 10 Ağustos 2008’de nikah masasına oturan Çağla Şıkel, 2009 yılında ilk çocuğu Hüseyin Kuzey Altuğ’u, 2012’de de ikinci çocuğu Uzay Tuncer Altuğ’u kucağına almıştı. Çağla Şıkel ile Emre Altuğ 7 yıllık evliliklerini 2015 yılında noktalamıştı.

8 YILLIK AŞK ORUCUNU BOZDU

Hayatına uzun süre kimseyi almayan Çağla Şıkel, Emre Altuğ’dan boşandıktan sekiz yıl sonra ünlü avukat Nail Gönenli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Daha önce bir kez ayrılan ikilinin geçtiğimiz yılın son günlerinde ilişkilerini sonlandırdıkları öğrenilmişti. Ayrılık iddialarını doğrulayan ünlü manken, “Evet haberler doğru, ayrıldık. Öyle gerekti… Ortak aldığımız bir karardı’’ açıklamasını yapmıştı.

Nail Gönenli (39) ile Çağla Şıkel’in (45) ayrılığı kısa sürdü. İki çocuk annesi Çağla Şıkel, sekiz yıl sonra aşk orucunu bozduğu eski sevgilisiyle yeniden barıştı.

SEVGİLİSİ, ABLASININ NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Önceki gün Çağla Şıkel’in ablası Berna Şıkel, Murat Filcan ile evlendi. Çiftin nikah şahitleri ise Çağla Şıkel ile Nail Gönenli oldu. Ablasının düğününe Nail Gönenli ile katılan Çağla Şıkel böylece yeniden barıştıklarını da herkese ilan etti.

Nail Gönenli, Instagram sayfasından Berna Şıkel ile Murat Filcan’ın düğünden bir karelerini ‘’Çok mutlu olun çok’’ notuyla paylaştı.

DÜĞÜNDEN KARELERİ YAYINLADI

Ablasının düğününden kareleri de 4.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen Şıkel, mutlu gününden karelerin altına şu notu yazdı: ‘’ Ne diyeceğimi bilemediğim tarifsiz bir mutluluk içerisindeyim… Çok mutlusunuz zaten. Hep çok mutlu olun canlarım’’

ÇAĞLA ŞIKEL’İN AİLESİYLE TANIŞTI

Naim Gönenli geçtiğimiz yıl Çağla Şıkel’in annesi Asuman Şıkel’in doğum günü partisine katılmıştı. Doğum gününde Çağla Şıkel’in oğullları Kuzey ve Uzay ile ablası Berna Şıkel de yer almıştı. Sosyal medyada Naim Gönenli için ‘Aileye girdi’ yorumları yapılmıştı.

Öte yandan; Boşanmalarına rağmen özel günlerde sık sık bir araya gelen Emre Altuğ ile Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde oğulları Kuzey’in doğum gününde bir araya gelmişti. Eski eşler, 12 yaşına basan çocukları Uzay’ın doğum gününde birlikte poz vermişlerdi.

Sonraki Haber