Çanakkale, Yalova ve Bursa için sağanak uyarısı

Çanakkale, Yalova ve Bursa'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Çanakkale, Yalova ve Bursa'da yaşayan vatandaşları uyardı. 2 ilde gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor. Sağanak, Çanakkale'nin; Lapseki, Biga, Balıkesir'in; Gönen, Erdek, Marmara, Manyas, Bandırma, Bursa'nın; Karacabey, Mudanya, Gemlik ilçeleri ile Yalova çevrelerinde etkisini gösteriyor. İşte merak edilenler...

SAĞANAK UYARISI

Çanakkale, Yalova ve Bursa'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu 3 ili gök gürültülü sağanak yağış konusunda uyardı. Çanakkale'nin; Lapseki, Biga, Balıkesir'in; Gönen, Erdek, Marmara, Manyas, Bandırma, Bursa'nın; Karacabey, Mudanya, Gemlik ilçeleri ile Yalova çevrelerinde etkili olan sağanak yağış hakkında Meteoroloji Genel Müdürlüğü aşağıdaki uyarıyı yaptı:

Meteoroloji radarından alınan veriler ve yapılan son değerlendirmelere göre önümüzdeki 2 saatlik periyotta, Çanakkale'nin; Lapseki, Biga, Balıkesir'in; Gönen, Erdek, Marmara, Manyas, Bandırma, Bursa'nın; Karacabey, Mudanya, Gemlik ilçeleri ile Yalova çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Çanakkale, Yalova ve Bursa'da yaşayan vatandaşların Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı sağanak uyarısını dikkate alması gerekiyor.

Sonraki Haber