Canlı yayında 16 milyon TL değerindeki 8 kilo altınını dağıtacağını açıkladı!

Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında ilginç bir olay yaşandı. Programa bağlanan bir yurttaş 8 kilo altınım var dedi ve bağışlamak istedi. İşte ayrıntılar...

Hafta içi her gün Beyaz TV'de izleyicisi ile buluşan Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programının son bölümünde herkesi şoke edecek bir olay yaşandı. Programa bağlanan bir yurttaş, stüdyodaki konuklara destek olmak istediğini söyledi. Bununla da yetinmeyen hayırsever '8 kilo altınım var' dedi ve ihtiyaç sahiplerine bağışlamak istediğini dile getirdi.

HİÇ DÜŞÜNMEDEN EV VE İŞ YERİ SÖZÜ VERDİ

Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına bağlanan izleyici, Antalya Alanya yaşayan bir iş insanı olduğunu açıkladı. 29 sene boyunca babasını görmeyen Sezer Arslan'a önce ev ve iş yeri sözü verdi. Bununla da yetinmeyen hayırsever izleyici programın sunucusu Esra Ezmeciye, enteresan bir teklifte bulundu.

16 MİLYON TL DEĞERİNDE 8 KİLO ALTININI BAĞIŞLADI

16 milyon TL değerinde olan 8 kilo altını olduğunu söyleyen izleyici, ‘Gelin bu altınları ihtiyaç sahiplerine birlikte dağıtalım’ dedi. Bu teklif karşısında Esra Ezmeci ve stüdyodakilerin ağzı açık kaldı.

Sonraki Haber