Canlı yayında 'domuz bağı' tartışması: Tanju Özcan ve Serkan Ramanlı birbirine girdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı arasında 'domuz bağı' tartışması yaşandı. Ramanlı, 'Hiçbir CHP'li, siz dahil, domuz bağını hak etmiyor' ifadelerini kullandı.

tv100'de yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında Tanju Özcan'ın konuşmasında 'domuz bağı' göndermesi üzerine Serkan Ramanlı "Tanju Bey, siz dahil hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor. Siz ve bütün CHP'liler ahsen-i takvim olarak yaratılmışsınız tıpkı bizler gibi. Lütfen insana saygınızı muhafaza edin." sözlerine yer verdi.

Erdoğan Aktaş'ın 'hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor' sözlerini açıklaması talebinin ardından ise Ramanlı, "Tanju bey biraz önce 'Domuz bağlarınızı getirin ben buradayım' dedi. Domuz bağı kime yapılır, domuza yapılır. Kendisine bunu yakıştırmayı ben yakıştırmıyorum." şeklinde konuştu.

Tanju Özcan ise bu cümlelere, "Kurucularınıza bakarsanız aralarında görürsünüz" sözleriyle yanıt verdi. Ramanlı, "Kim yapmışsa Allah belasını versin!" şeklinde konuştu.

Sonraki Haber