Canlı yayında korkutan anlar! Burnu kanadı: Apar topar yayından alındı!

ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir'in, Esra Erol’a bağlandığı sırada burnu kanadı. Stüdyoda panik dolu anlar yaşanırken, Cem Öğretir yayından alındı. Ana haber bültenini Cem Öğretir yerine Özlem Aktay sundu.

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programı artık yayını kapatmadan önce ATV Ana Haber bülteninden Cem öğretir ile paslaşıyor. Cem öğretir Esra Erol’un programı kapanmadan önce günün başlıklarından kısa bir geçiş yapıyor. Bugün de Esra Erol tam bağlantıyı gerçekleştirdiği sırada bir anda Cem Öğretir’in burnu kanamaya başladı.

Odatv'nin haberine göre; Haberlerin ana başlıklarını izleyiciye ileten Cem Öğretir'in aniden burnu kanamaya başladı. Esra Erol'un büyük panik yapmasına rağmen Öğretir'in fark etmediği kanamanın ardından yayın sonlandırıldı.

ANA HABER BÜLTENİNE ÇIKMADI

ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir’in yayına dakikalar kala canlı yayında burnunun kanamasının ardından Ana Haber’i sunmak için ekrana Özlem Aktay çıktı. Aktay, Cem Öğretir’in küçük bir rahatsızlık geçirdiğini ve durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

CEM ÖĞRETİR KİMDİR?

Cem Öğretir, 10 Eylül 1973'te İngiltere'de doğdu. Çocukluğunu Eskişehir'de geçirdi. 1995'te Anadolu Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünden mezun oldu. İlk iş deneyimini 1995'te Show TV'de başlayıp Mehmet Ali Birand'in 32. Gün ekibinde yer alarak gerçekleştirdi. 1999 yılında Show TVden ayrılıp Star TV'ye geçti. 2000 yılında Uğur Dündar'ın gelmesiyle Star TV'den ayrılarak CNN Türk'e geçti. CNN Türk haber merkezinde editör ve sunuculuk yapmıştır. 2005 yılında CNN Türk'ten ayrılıp Dialog Anlatım İletişim'de ve İletişim Akademisi'nde[1] sunuculuk dersleri vermektedir. 2008 yılında kısa bir süre Fatih Altaylı'nın teklifi üzerinde Kanal 1'e geçti ve bu kanaldan ayrıldı. Daha sonra Erdoğan Aktaş'ın ekibinde yer alan Öğretir, Habertürk'te Gün Ortası haberlerini sundu. Aktaş'ın atv ve a Haber'e geçmesiyle birlikte, Öğretir de 10 Ağustos 2009'dan beri atv'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır. 2012 yılında Burç Kolejinde Ayrıca Burç Koleji bünyesinde Sunuculuk ve Diksiyon Kulübü dersleri vermiştir.

Çalıştığı TV Kanalları

◾️ 1995-1999: Show TV
◾️ 1999-2000: Star TV
◾️ 2000-2008: CNN Türk
◾️ 2008: Kanal 1
◾️ 2008-2009: Habertürk TV
◾️ 2009-günümüz: atv

Sonraki Haber