Canlı yayında ölümden dönen Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen’e ne oldu? Cansu Canan Özgen nereli, kaç yaşında?

Cansu Canan Özgen, canlı yayında ölümden döndü. Soluk borusuna kuruyemiş kaçan sunucu, heimlich manevrası ile kurtarıldı. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? İşte yanıtı…

Canlı yayın sırasında soluk borusuna kuruyemiş kaçan Cansu Canan Özgen, yurttaşlar tarafından merak konusu oldu. Programda konuk olarak yer alan gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası ile boğulmaktan son anda kurtulan Özgen, “Soluk boruma kuruyemiş kaçtı, Can Özçelik’e çok teşekkür ediyorum, çok doğru zamanda müdahale etti. Heimlich Manevrası hayat kurtarıyor, bunu da bir kez daha görmüş olduk” ifadelerini kullandı. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Cansu Canan Özgen nereli ve kaç yaşında? İşte yanıtı…

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Cansu Canan Özgen 23 Eylül 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Liseyi Bayrampaşa Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Mühendisliği bölümünden mezun olan Özgen, staj döneminde beş hafta boyunca kömür madeninde çalıştı.

Kurucuları Can Gürzap ve Arsen Gürzapolan Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursundan mezun olan Özgen ilk kez stajyer olarak gittiği Beşiktaş TV’de ekran karşısına çıktı. Fanatik Beşiktaşlı olduğunu söyleyen Cansu Canan Özgen uzun süre BJK TV’ de çalışmaya devam etti. 

2012 yılında Habertürk’e gece spikeri arandığını duyan gazeteci, geceleri spikerlik yapıp sabah okula gitti. Öteki Gündem’in sunuculuğunu yapan Cansu Canan Özgen bir süre sonra işinden ayrıldı. Gündem Dışı programıyla ekranlara gelmeye devam eden Cansu Canan Özgen’in eşi Talha Uğurluel’dir.

Sonraki Haber