Cedi, Cavaliers tarihine geçti

NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, başarılı basketbolunu sürdürüyor. Cavaliers, dün gece konuk ettiği Indiana Pacers'ı 98-85 mağlup ederken, Cedi Osman’ın skorer oyunu maça damga vurdu.

Pacers karşısında sezonun 33’üncü galibiyetini elde eden Cavaliers’ta milli basketbolcu Cedi Osman kenardan gelerek 30 dakika 41 saniye boyunca sahada kaldı. Cedi, 22 sayı, 5 asist, 4 ribaunt, 1 top çalmayla oynadı ve Cavaliers’ta en çok sayı kaydeden oyuncu olarak öne çıktı. Başarılı kısa forvet, son periyottaki 18 sayısıyla Cavaliers tarihinde LeBron James'in ardından bir çeyrekte en fazla skor üreten ikinci basketbolcu oldu.

Doğu Konferansı'nda 4’üncü sırada yer alan Cavaliers'ta Kevin Love 19 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistle galibiyete katkı yaptı.

FURKAN’DAN 9 SAYI

Doğu Konferansı'nda zirve mücadelesi veren takımlardan Philadelphia 76ers, deplasmanda Chicago Bulls'u 119-108 mağlup ederek sezonun 32’nci galibiyetine ulaştı. Sakatlığını atlattıktan sonra parkelere dönen ve kenardan gelerek 16 dakika süre alan milli oyuncu Furkan Korkmaz 9 sayı, 2 asist ve 1 ribauntla oynadı.

Batı Konferansı temsilcilerinin mücadelesinde New Orleans Pelicans, Brandon Ingram'ın 33 sayı ve 12 asistlik performansının yardımıyla deplasmanda Houston Rockets'ı 120-107 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Houston forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, NBA kariyerinde ikinci kez ilk beşte başladığı karşılaşmada 25 dakika süre alırken, 5 sayı, 6 ribaunt, 4 asist, 1 top çalma ve 2 blok üretti.

Sonraki Haber