Cedi Osman istikrarını koruyor

NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers, milli oyuncu Cedi Osman'ın skorer oyununun yardımıyla Washington Wizards'ı 92-86 mağlup etti.

Organizasyonda Doğu Konferansı’nda yer alan Cleveland Cavaliers, dün gece bir hayli çekişmeli geçen maçta Washington Wizards'ı 92-86 yendi. Cavaliers'ın Wizards'ı 6 sayı farkla yendiği maçta başarıyla görev yapan milli basketbolcu Cedi Osman, mücadelede yaklaşık 29 dakika boyunca sahada kaldı. 26 yaşındaki kısa forvet; 19 sayı, 5 asist, 4 ribaunt ve 1 top çalmayla galibiyete önemli katkı sağladı. Sezonun 36’ncı galibiyetine imza atarak konferansında 4’üncü sırada yer alan Cavaliers'ta Lauri Markkanen 23 sayıyla takımın en skorer ismi olurken, Jarrett Allen 18 sayı ve 14 ribaunt, Evan Mobley 14 sayı ve 11 ribaunt üretti.

İSTATİSTİKLERİ İÇ AÇICI

NBA’deki 5’inci sezonunu geçiren Cedi Osman, bu sezon kariyerinin önemli bir eşiğinde. 48 maçta takımının kadrosunda yer alan Cedi Osman, maç başına 23 dakika forma giydi. İstikrarı ile öne çıkan milli basketbolcu, 11 sayı, 2.3 ribaunt ve 2 asist ortalamaları tutturdu.

Sonraki Haber