'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı! Film ne zaman vizyona girecek?

Cem Karaca’nın hayatını sinemaya taşıyacak olan Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin resmi afişi yayınladı. Film, 2024 Ocak ayında vizyona girecek. Merakla beklenen filmde Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu canlandırıyor.

Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden ilk afiş yayınlandı.

CEM KARACA'NIN GÖZYAŞLARI FİLMİNDEN İLK AFİŞ

Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu'nun canlandırdığı 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi, uluslararası sanatçı Emre Erdem tarafından hazırlandı. Çekimleri hâlâ devam eden filmin Ocak 2024'te vizyona girmesi bekleniyor. Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde Fikret Kuşkan, baba Mehmet Karaca'yı, Yasemin Yalçın ise anne Toto Karaca'yı canlandırıyor. Filmde ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi oyuncular rol alıyor.

'CEM KARACA BENİM KAHRAMANIM'

NTV'nin haberine göre film için uzun süredir şans dersi alan ve bıyıklarını uzatan Hacıoğlu rolüyle ilgili "Cem Karaca benim için çok şey ifade ediyor. Yıllardır hayatımın her alanında yanımda gibi… Çocukluğum, ergenliğim, ilk aşkım… Şarkılarıyla tüm duygularıma eşlik eden muazzam bir ses" diyen İsmail Hacıoğlu; "Aynı mahallede doğdum Cem Baba’yla… Her an kendisi veya sesi karşıma çıkacaktı sanki büyüdüğüm sokaklarda… Çok erken yaşta dinlemeye başladım Cem Baba’yı… O yüzden çocukluğum, ergenliğim, ilk aşkım, bütün hayatım… Benim için çok şey ifade ediyor. Cem Karaca benim kahramanım," ifadelerini kullanmıştı.

Sonraki Haber