Cengiz Kurtoğlu: Hayatım film olmasın

Fantezi müziğin güçlü seslerinden Cengiz Kurtoğlu, dün akşam Kıbrıs'ta konser verdi. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kurtoğlu, çekilen biyografi film furyasına dahil olmak istemediğini belirtti

Cengiz Kurtoğlu dün akşam Kıbrıs Lefkoşa Concorde Tower Otel’de sevenleriyle buluştu. Hayatının film olmasını istemediğini söyleyen Kurtoğlu: "Kimse beni oynayamaz ve oynamasın. Böyle bir şeye de izin vermem.” dedi

'UĞRAŞAMIYORUM'

Uzun süredir şarkı yapmayan sanatçı, "Artık gerçekten uğraşamıyorum, hatta 6 yıldır her şeyi hazır olan bir şarkım var, stüdyoya girip okuyamadım" diye konuştu.

'REZALET İŞLER'

Sanatçı Tarabya'daki sahne aldığı zamanlarla ilgili "Ah keşke yine o günler geri gelse" diyerek özlemini dile getirirken bazı genç erkek sanatçıların oje sürmesi, etek giymesi, estetik yaptırması hakkında da "Bırakın bunları vallahi rezalet işler" diyerek sert tepki gösterdi.


VELİAHTIM YOK

Hayatı daha dolu dolu yaşamaya çalıştığını söyleyen Cengiz Kurtoğlu, kendisinin bir veliahtı olmadığını ama oğlu Aydın’ın müzikal başarısını desteklediğini de sözlerine ekledi.

Sonraki Haber