Cenk Eren ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu: Umarım her şey yolunda gider

Son dönemde yüzüne yaptırdığı estetiklerle bambaşka bir görünüme kavuşan 58 yaşındaki şarkıcı Cenk Eren günler önce gözündeki retina yırtığı nedeniyle bıçak altına yatmıştı. Cenk Eren gözünden ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu.

Geçtiğimiz Mart ayında daha genç görünmek için estetik ameliyat olan Cenk Eren, yüzünün bandajlı halini paylaşmış ve estetik yaptırdığını herkese ilan etmişti. Zaman içindeki değişimiyle çok konuşulan ünlü şarkıcının son görüntüsü herkesi şaşırtmıştı.

ESTETİK OPERASYONLARINI SIRALADI

Geçtiğimiz günlerde Kanal D'den Asiye Acar'a konuşan Cenk Eren yüzüne yaptırdığı işlemleri tek tek sıralamıştı: ‘’Yüzümde çok şey var. Operasyon 6,5 saat sürdü. Göz kapakları, çene, boyun, yanak, lifting… Göğüsler alındı. Baştan aşağı bir revizyona girdim’’

GÖZÜNDEKİ RETİNA YIRTIĞI NEDENİYLE AMELİYAT OLDU

Yaptırdığı estetik operasyonu saklamayan ve son haliyle görenleri şaşırtan Cenk Eren geçtiğimiz günlerde gözünde oluşan retina yırtığı nedeniyle ameliyat olacağını ‘’İyi akşamlar. Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü çok değerli Hocam Prof.Dr.Tunç Ovalı ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur dualarınızla’’ sözleriyle duyurmuş, ameliyat sonrası ise ‘’Dün sabah retina ameliyatım prof.Dr Tunç Ovalı hocam sayesinde çok başaralı geçti aslında bu gün evime geçmem gerekiyordu ama evime giden yollar kapalı olduğu için hastaneden bir gece daha kalıcam.Bu ara hasta yatağında bile yakışıklıyım’’ paylaşımını yapmıştı.

Sağlık durumuna ilişkin Instagram sayfasının hikaye bölümünden yeni bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı ikinci kez gözünden ameliyat olacağını açıkladı: ‘’Sabah sağ gözümdeki retina yırtılması ile ilgili 10. gününde 2. ameliyatı yapacak değerli hocalarım. Umarım her şey yolunda gider. Sevgiyle kalın’’

Sonraki Haber