Kirli Sepeti 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Levent’ten Hayriye’ye sürpriz teklif

Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ile Cansu Tosun’un yer aldığı Kirli Sepeti’nin 20. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı. Yeni tanıtıma Levent’in Hayriye’ye yaptığı teklif damga vurdu. İşte Kirli Sepeti’nin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler…

This browser does not support the video element.

Pazar akşamları NOW TV ekranlarında yayınlanan Kirli Sepeti’nin 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Levent’in Hayriye’ye yönelttiği ‘’Hayriye sana bir teklifim var… Diyorum ki bizim şu başlattığımız nişanlılık oyunu var ya ona devam edelim. Anlatabildim mi?’’ şeklindeki soru izleyicileri meraklandırdı.

KİRLİ SEPETİ 20. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Songül, Hayriye ve Medine, Yavuz’un elinden kurtulsalar da Songül, pırlantaların yerini hatırlayana kadar zenginlik hayalleri rafa kalkar. Songül’ün hafıza kaybının asıl sebebi ortaya çıkınca herkesin gündemi Songül’ü yaşatmak olur. Bir kapının kapandığı yerde kadınlara yeni bir pencere açan ise Yavuz olur ve hem Songül’ü hem de kendilerini kurtarabilmeleri için onlara iş teklifinde bulunur. Songül, Hayriye ve Medine bu teklifi kabul edip hayatlarında ilk kez patron olmanın tadını mı çıkartacaklardır yoksa Songül kendi hayatı pahasına bile olsa Hayriye ve Medine’nin kendilerini ateşe atmalarına müsaade etmeyecek midir?

KİRLİ SEPETİ 19. BÖLÜM ÖZETİ

Songül, Medine ve Hayriye’nin kaderleri aynı anda birden değişir. Gelenlerin yanı sıra gidenler de vardır. Songül, altından zor kalkacağı ayrılıklar yaşarken hayat ona kaybettiklerinin değerini acı bir şekilde hatırlatır. Konu aşk olunca bir türlü akıllanmayan Hayriye’nin ise gözü hiçbir şeyi görmez... Ama maalesef her yalan elbet bir gün ortaya çıkar. Tabi eğer üzeri iyi örtülmemişse… Medine, mükemmel kurgulanmış bir yalana kurban olunca yalnızca aşkı değil ahlakı ile de sınanır.

KİRLİ SEPETİ OYUNCU KADROSU

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizinin kadrosunda Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş, Furkan Palalı gibi isimler yer alıyor.

Kirli Sepeti dizisinin 20. bölümü 18 Şubat Pazar akşamı saat 20.00'de NOW TV’de.

Sonraki Haber