CHP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi 'Sinema Günleri' adı altında LGBT propagandası yaptı!

CHP'li belediyelerin LGBT'ye verdiği destek devam ediyor. Yeni bir skandal da Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Belediyenin düzenlediği 'Bursa Sinema Günleri' kapsamında LGBT propagandası yapıldı.

CHP'li belediyelerin imza attığı LGBT propagandasına bir yenisi daha eklendi. CHP, belediyelerde kurduğu eşitlik birimleri aracılığıyla LGBT propagandası yürütmeye başlamıştı. Geçen yıllarda yine Bursa'nın ilçesi olan Nilüfer Belediyesi'nde LGBT için özel merkez kurulmuştu. Bu kez skandal Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Belediye, "Bursa Sinema Günleri" adı altında LGBT propagandası yaptı.

Film gösteriminin ardından yapılan söyleşide ise LGBT propagandası skandalına imza atıldı. Söyleşide eşcinsellik kavramlarının tanımları yapıldı. Çocukların da izleyiciler arasında bulunduğu sırada ekrana transeksüelizm tanımı yansıtıldı.

Programın sonunda, belediyeye daire başkanı olarak atanmasıyla gündeme gelen CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala'nın eşi Şafak Pala, sunumu yapan Dr. Aslı Aktümen'e günün anısına hediye takdim edildi.

Organizasyonun görüntüleri sosyal medyada da tepki çekti.

CHP'DEN LGBT DAYATMASI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cinsiyet Eşitliği Bakanlığı vaadinde bulunmuş ardından da “CHP’nin devletçilik okuna kadın erkek eşitliğini temsilen mor rengi kazandıracaklarını” söylemişti.

Batı ülkelerinin büyükelçilikleri ve Soros Açık Toplum Vakfı tarafından desteklenen Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği (CEİD) ile birlikte çalışan CHP, belediyelerde 'eşitlik birimleri' kurmuştu.

CHP’nin 2022 yılında yayınlanan Kadına Şiddet Sorunu için Çözüm Raporu’nda “Belediyelerde toplumsal cinsiyet eşitliği kurulları oluşturulmalı. Yerel hizmet planlarında toplumsal cinsiyet eşitsizliğini önleyici düzenlemeler yapılmalıdır. Mahallelerde biyolojik ve toplumsal cinsiyet, aile içi şiddet (fiziksel, ekonomik, psikolojik vb) hakkında farkındalık eğitimleri verilmeli.” ifadelerine yer verildi.

CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir programda kendisine sorulan bir soruyu yanıtlamıştı ve LGBT'nin aile yapısını bozmadığını ifade etmişti. Bunun üzerine bir grup LGBT üyesi CHP Genel Merkezi önünde basın açıklaması yaparak Kemal Kılıçdaroğlu'nu LGBT fahri üyesi ilan etmişti.

Sonraki Haber