Çiçeği burnunda baba İdo Tatlıses’ten duygusal paylaşım

2021’de Yasemin Şefkatli ile evlenen İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, 22 Ocak’ta baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Günler önce ikiz bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses, doğum için gerçekleştirdikleri özel çekimden kareleri yayınladı.

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın müzisyen oğlu İdo Tatlıses (31), 7 Ekim 2021’de Raffles Otel’de Yasemin Şefkatli (32) ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evlilik sürdüren ikili günler önce ise ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

İBRAHİM AYEL'E KAVUŞTULAR

Çiftin 22 Ocak’ta İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri erkek ikiz bebekleri dünyaya gelmişti. İbrahim Ayel kalbinde bir sorun olması nedeniyle doğar doğmaz ameliyata alınmış ve günlerce hastanede tedavi görmüştü. İbrahim Ayel iki gün önce hastaneden taburcu oldu.

İbrahim Ayel’e sonunda kavuşan ve eve gelmesiyle büyük bir mutluluk yaşayan İdo Tatlıses, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Doğum için gerçekleştirdikleri özel fotoğraf çekiminden kareleri takipçileriyle de paylaşan çiçeği burnunda baba İdo Tatlıses, paylaşımına duygusal bir not düştü.

‘BÜYÜMEKMİŞ BABA OLMAK’

Doğum öncesi ve doğum sonrası çekilen siyah beyaz kareleri 881 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından yayınlayan İdo Tatlıses, paylaşımına şu notu düştü:

22.01.2024, sadece sizin doğum gününüz değil, bende bugün sizinle yeniden doğdum. Sizi elime aldığım an ise büyüdüm. Büyümekmiş baba olmak ben şimdi anladım. Ben şimdi seni daha iyi anladım BABAM. Ve geçirdiğimiz 8 aylık zorlu süreçte bizi yalnız bırakmayan değerli doktorlarımıza, İbrahim Ayelimizi emanet ettiğimiz doktorlarımız, yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve 9. Kat ekibine ve ilk günden beri ikinci adresimiz, evimiz olan Acıbadem Hastanesine, ve bu süreçte yanımızda olan önce ailemize ve sonra tüm dostlarımıza ayrıca teşekkür ederim. İyi ki varsınız, sizleri seviyoruz..

İdo Tatlıses’in bu paylaşımına kayıtsız kalmayan annesi Derya Tuna, ‘’ ALLAH’ım ömür boyu eşin ve dünya tatlısı evlatlarınla sağlık huzur mutluluk sizinle olsun. Rabbim sizi kem gözlerden korusun siz benim dünyamsınız yaşama sevincimsiniz’’ notunu düşerken eşi Yasemin Şefkatli de ‘’Ben kalp 3 adam’’ yorumunda bulundu.

'SİZİ ÇOK BEKLEDİK'

Öte yandan; Yasemin Şefkatli de günler önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duygularını dile getirmişti. Doğumdan karelerini yayınlayan Şefkatli paylaşımına ‘’Kelimelere dökemeyebilirim yaşadığımı, mutluluğumu, korkularımı.. Hem en zor hem de en güzel anı hayatımın, anlatılırdı hep ama bu kadar derinden anlayamamıştım. İbrahim Ayel ve Sinan Emir sizi çok bekledik, çok hayal ettik hoş geldiniz kalbimizin içine benim canım ailem. İdom teşekkür ederim bu yaşadıklarımız için seni çok seviyorum’’ notunu düşmüştü.

Sonraki Haber