Bu yöntem patates kızartmasını çıtır çıtır yapıyor! Çıtır çıtır patates kızartmak için bu yöntemi mutlaka deneyin
Büyük küçük herkesin keyifle yediği patates kızartmasını artık çıtır çıtır yapmak mümkün. Bu ipuçlarına dikkat ederek siz de çıtır çıtır patates kızartması hazırlayabilirsiniz. Peki çıtır çıtır patates yapmanın püf noktaları neler? İşte yanıtı...
Dışarıda artık patates kızartması yemeyeceksiniz!
Aşçıların sır gibi sakladığı bu yöntemler ile patates kızartmalarınız artık çıtır çıtır ve lezzetli olacak. İşte çıtır çıtır patates kızartmasının sırrı…
Çıtır çıtır patateslerin en önemli püf noktası, sirkeli soğuk suda bekletmek. Suya birkaç damla sirke damlatın ve patatesleri de ekleyip bekletin. Patatesleriniz daha sert hale gelecek.
Çıtır çıtır patates kızartması için soda kullanılabilir. Bunun için bir kâsede soda ve tuzu karıştırın ve patates dilimlerini içine ekleyin. Yarım saat kadar beklettikten sonra patatesleri süzüp kızartın. Soda ile patatesleriniz leziz ve kıtır kıtır olacak.