Copa Amerika finali hangi kanalda? Şifresiz mi?

Copa Amerika'da şampiyon bu gece sabaha karşı belli olacak... Arjantin ve Kolombiya kupa için karşı karşıya gelecek... Peki Copa Amerika finali hangi kanalda? Şifresiz mi? Copa Amerika finali saat kaçta? Copa Amerika finali ne zaman? Copa Amerika finali nasıl izlenir?

2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde son şampiyon Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya gelecek. Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın 48. Şampiyonu bugün sabaha karşı belli olacak. Peki Copa Amerika finali hangi kanalda? Şifresiz mi? Copa Amerika finali saat kaçta? Copa Amerika finali ne zaman? Copa Amerika finali nasıl izlenir?

COPA AMERİKA FİNALİ HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ Mİ?

Florida'daki Hard Rock Stadı'nda oynanacak final maçı, TSİ 03.00'te başlayacak. Brezilyalı hakem Raphael Claus'un yöneteceği müsabaka, TV8,5 ve EXXEN'den naklen yayımlanacak. Karşılaşmanın devre arasında dünyaca ünlü sanatçı Shakira, konser verecek.

ARJANTİN 15 KEZ KAZANDI

Turnuvanın en başarılı takımı Arjantin, Kolombiya'ya üstünlük kurması halinde Kupa Amerika'yı 16. kez müzesine götürecek. Kolombiya ise Arjantin'i mağlup etmesi durumunda Kupa Amerika'da 23 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayacak. Kolombiya’nın tek şampiyonluğu bulunuyor.

Sonraki Haber