Cübbeli’den ‘Öcalan’ çağrısına tepki

Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Öcalan’ı Meclis’e çağırmasına Cübbeli Ahmet Hoca’dan tepki geldi. Cübbeli, ‘Böyle teklif olur mu? Apo konuşsa ne olur konuşmasa ne olur? Amerika bizden PYD’yi tanımamızı istiyor. Sınırımızda Siyonistan kuruluyor. Buna izin vermeyiz.' dedi

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Devlet Bahçeli’nin teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın Meclis’e çağırmasına tepki gösterdi. Ünlü, “Türkiye’nin önüne yeni bir plan getirdiler. Apo’yu Meclis’e getireceklermiş. Meclis’te konuşansan ne olur, Kandil’de konuşsan ne olur, İmralı’da konuşsan ne olur? Bu kadar gülünç bir teklif görmedim. Ertesi gün cevap geldi. ‘Senin savunma sanayinin kalbine gireriz, orayı da patlatırız’ dediler.” ifadelerini kullandı.

24 Ekim’de Hoca Ahmet Yesevi Derneği’ndeki (HAYDER) sohbette konuşan Cübbeli, şunları kaydetti:

“Şehitlerimiz var. Amerika yeni bir proje devreye ortaya soktu. Bu projenin adı ‘PKK’yla barışın, PYD’yle tanışın, PYD’yi kabul edin’. PKK/PYD/KCK’nın hepsi el küfrü millet-ül vahide… Küfür tek millet. Bunların hepsini yöneten Amerika’dır ve İsrail’dir. Bunu izaha lüzum var mı? Delile hacet var mı? (Yok sesleri)

“Amerika 2035’ler Çin’le savaşmak istiyor. Fakat Çin’le savaşmak işi, tabi biliyorsunuz Kore, Güney Kore, nükleer, atomlar vs. devreye girince dünyayı havaya uçuracaklar. Dünya havaya uçmaz da evler uçar. Burada Amerika Çin’e karşı savaştan önce Ortadoğu’nun hazırlanmasını istiyor.

"Buralar bu kadar karışıkken orada cephe açmak onun için risk teşkil ediyor. Orada Çin var, Hindistan var, Rusya var. Rusya, Ukrayna üzerinden zayıflatıldı. Öbür tarafta İngiltere ve Avrupa Birliği de var. Dünyayı harpler bekliyor.

“Son zamanda öyle olaylar oldu ki bu memlekette, akıl sır ermez. En milliyetçi dediğimiz adamlar öyle şeyler konuştular ki biz bunları rüyada görsek inanmazdık. Kandırmalar var, aldatılmalar var, arkada başka meseleler de var. Dolayısıyla biz hakkı bugüne kadar söyledik, çözüm sürecine de karşı çıktık. Şu anda da biz bu işleri yanlış buluyoruz.

"Düşmanla, kafirle barış olmaz. Ne olur? Muharebe olur. Bugüne kadar ne deniyordu? Son teröristi öldürene kadar kararlı mücadele. Şimdi iş nereye döndü? İlk teröristi Meclis’e getirmeye döndü. Bunun izahı yok.

"Burada 40 bin şehit var, gazi var, yetim var, dul var, analar babalar var. Yemezler, yedirmezler. Herkes haddini bilecek. Kimsenin memleketin dinamiklerini dinamitlemeye hakkı yoktur. Babamın oğlu olsa, yanlışa yanlış derim.

“Apo kim ya. Şerefsiz kitapsız gavur… Onun için dolap şöyledir. Arz-ı mevud Tayyip Beyin bile söyledi bir tabir oldu. Türkiye hedeftedir. 20-21 vilayet bu haritanın içindedir. Bunlar bu işi terk etmez. Bunlar deli gibi bu işe gayret ediyorlar.

"İsrail’in güvenliği diyerek İsrail’in buraya yayılması, Filistin ve Lübnan’ın tamamı, Ürdün dahil, Suudi Arabistan’ın bir kısmı dahil, Irak, İran ve Türkiye’nin bir bölümü olan bir harita vardır. Bu haritayı gerçekleştirmek üzere bize doğru geliyor. Bu mevzuda Yahudi’ye partnerler lazım. Araplar buna alet olmuyor. Türklerde yok. Ama o bölgede Kürtler var. Genel manadaki Kürtleri kastetmiyoruz.

Yahudilerle işbirliği yapan PKK/PYD’yi kastediyoruz. Türkiye’de de bunları özgürlükçü diye destekleyen yüzde 10’luk bir kesim var. Ama şüphe yok ki bunun kat ve katı sayıda Kürtler, PKK/PYD’yi desteklemiyor. PKK/PYD üzerinden küçük devletler kurmak istiyorlar. Zaten kuruldu Suriye’de. Bu devlet bir Siyonistan’dır. Bunlara kanmayacağız.

“Bunların üzerinden Türkiye’yi ikna etmek istediler. Bunların sonunda Türkiye’nin geldiği durum ekonomik açıdan normal değil. O dönem devrede FETÖ vardı. Rusya’nın uçağı düşürüldü. Her türlü planı yaptılar. Allah’tan Putin anladı FETÖ’nün yaptığını.

"Şimdi Türkiye’nin önüne yeni bir plan getirdiler. Apo’yu Meclis’e getireceğiz, ‘kurduğum bu örgütü lağvettim’ diyecek. Lağvettin de seni dinleyen kim? Meclis’te konuşansan ne olur, Kandil’de konuşsan ne olur, İmralı’da konuşsan ne olur? Cemil Bayık ne diyor? ‘Konuşsan da seni dinlemeyeceğim’ diyor.

"Binlerce tırlarca silah verilmiş PYD’ye. Bu kadar gülünç bir teklif görmedim ben. Ertesi gün cevap geldi. Senin savunma sanayinin kalbine gireriz, orayı da patlatırız dediler. Gün geçmeden mesajı verdiler.

“Amerika Apo’nun çıkmasını niye istiyor? Bizden istediği ne? Bize diyor ki PYD’yi tanı. Suriye 3’e bölünürse, İdlib’de de HTŞ var, onu da Amerika yönetiyor. Bizim komşumuz Suriye değil Amerika olmuş. PYD demek Amerika demek. Halk olarak tepkimizi dile getirelim.

"Rey veren insanlar tepki göstermeli. Sonsuza kadar Yahudi’yle, PKK/PYD’yle, Amerika’yla savaşırız, vatanımızı işgal ettirmeyiz. Yeniden Kuvayı Milliye kurulur, halk asker ve polisle yeniden el ele girer, biz bunu püskürtürüz. Amerika’nın bu teklifine tabi olmamak lazım.”

Sonraki Haber