Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 3. bölüm ön izlemesi yayınlandı

Show TV’nin Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak’ı buluşturduğu dizisi Bahar Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 3. Bölüm ön izlemesi yayınlandı. İlk iki bölümüyle ve tanıtımlarıyla gündeme damgasını vuran dizinin ön izleme sahnesi yine çok konuşuldu.

This browser does not support the video element.

Show TV’’nin, MF Yapım imzalı dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın Salı akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek 3. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı.

Yıllar sonra bir araya gelen Bahar ve Rengin’in karşılaşmasında, ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eserken, geçmişin sayfaları da yeniden açıldı.

Bahar’ın “Timur da senin burada çalıştığını gizlemiş benden, anlamadım…” sözleri, aynı hastanede çalışan Bahar (Demet Evgar), Rengin (Ecem Özkaya) ve Timur (Mehmet Yılmaz Ak) üçgeninde tansiyonun zaman zaman yükseleceğine dair ipuçları verdi.

DİZİNİN OYUNCU KADROSUNDA YER ALAN İSİMLER

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Sonraki Haber