'Deprem Kahini' Frank Hoogerbeets'ten Türkiye için önemli uyarı

'Deprem Kahini' olarak bilinen SSGEOS araştırmacılarından Frank Hoogerbeets, Türkiye ile ilgili yaptığı son açıklamasıyla gündem yarattı. İşte Hoogerbeets'in deprem uyarısı...

'Deprem Kahini' lakabıyla tanınan Frank Hoogerbeets, Türkiye ile ilgili yeni bir uyarıda bulundu. Hoogerbeets, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve muhtemelen Romanya'nın da ekstra dikkat gerektiren bölgeler olduğunu ifade ederek, deprem konusuna bir kez daha dikkat çekti.

'DEPREM KAHİNİ'NDEN TÜRKİYE UYARISI

Şubat ayında meydana gelen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremleri yalnızca birkaç gün önce tahmin ettiğine inanılan Hoogerbeets, yeni açıklamasıyla gündem yarattı. Gök cisimleri arasındaki geometriyi sismik faaliyetlerle bağlantılı olarak takip eden araştırma enstitüsü Güneş Sistemi Geometri Araştırması (SSGEOS) araştırmacılarından Hoogerbeets, geçtiğimiz günlerde Türkiye ile alakalı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"(Doğu Anadolu) Türkiye'ye işaret eden bu dalgalanma şubattaki kadar inandırıcı değil. Yani bu daha çok bir acil durum uyarısıdır. İnşallah pek bir şey olmaz."

İşte Frank Hoogerbeets'in o paylaşımı:

Sonraki Haber