Dervişoğlu’nun kürsüden ip atmıştı… Bahçeli makam odasına asmak için İYİ Parti’den atılan ipi istedi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, geçmişte Bahçeli'nin Erdoğan'a ip atarak 'Öcalan'ı ben asamadım, sen as' dediğini hatırlatarak kürsüden ip fırlattı. Bahçeli'nin ise Dervişoğlu'nun kürsüden fırlattığı ipi odasına asmak için İYİ Parti'den istediği öğrenildi.

This browser does not support the video element.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Öcalan Meclis’e gelip DEM Parti grup toplantısında konuşsun” çağrısına, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan yanıt geldi.

BAHÇELİ'YE 'İDAM İPİ' ATTI

İktidarı gayrimeşru ilan eden Dervişoğlu konuşmasının sonunda Bahçeli'nin yıllar önce seçim meydanında ip atarak Öcalan'ın idam edilmesi çağrısını kürsüden attığı iple hatırlattı. Dervişoğlu, "Bahçeli, Erdoğan'a 'Ben asamadım, sen as' demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as" açıklaması yaptı.

'MAKAM ODASINA ASACAK'

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, Bahçeli’nin İYİ Parti grubundan Dervişoğlu'nun kendisine attığı ipi istediğini ve Genel Merkez'deki makam odasına asacağını duyurdu.

İPİ İSTEYEN BAHÇELİ'YE DERVİŞOĞLU'NDAN YANIT

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan fırlattığı ipi makam odası için isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye cevap geldi. Dervişoğlu "Urganı değil konuşmamı asın. Biz milliyetçilikten çok cumhuriyet değerlerini savunuyoruz. Vatandaşın biri urganı almıştır tahminim. Bulunursa gönderilebilir. Bulunduğu takdirde Devlet Bey'e veririm" " dedi.

Sonraki Haber