Dev maçta Galatasaray güldü, zirveye ortak oldu

Galatasaray Fenerbahçe'nin puan kaybettiği günde Trabzonspor'u rahat geçerek altın değerinde 3 puan kazandı... Sarı kırmızılılar bu galibiyetle sarı lacivertliler ile puanı eşitledi.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Papara Park’ta karşılaştı... Maça baskılı başlayan Galatasaray golü 13'te buldu. Sağ kanatta savunmanın arkasına iyi sarkan Barış Alper bekletmeden ceza sahası içine çevirdi. Zaha top gerisinde kalsa da yerden sektirerek vurduğu şutta topu ağlara yollamayı başardı.

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU

İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken sarı kırmızılılar ikinci yarıda bulduğu peş peşe gollerle maçı kopardı. Önce 61. dakikada Zaha farkı ikiye çıkardı. Bu golden 3 dakika sonra Kaan Ayhan attığı golle durumu 3-0'a getirdi.

Trabzonspor 79. dakikada Enis Destan ile durumu 3-1'e getirse de 1 dakika sonra Kerem Aktürkoğlu müthiş bir golle farkı tekrar üçe çıkardı ve durum 4-1'e geldi. Kerem attığı golle maçın skorunu tayin etti. 5-1.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 54'e çıkardı ve günün diğer maçında Samsun ile berabere kalan Fenerbahçe ile puanı eşitledi.

Sonraki Haber